Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Tânărul deputat Sighiartău, secretar general al PNL

București: Tânărul deputat Sighiartău, secretar general al PNL

DISTRIBUIȚI

146152 – 1906208   Deputatul de Bistrita Robert Sighiartau, in varsta de 28 de ani, a fost ales duminica, in cadrul Consiliului National de Coordonare (CNC), secretar general al Partidului National Liberal, el fiind propunerea lui Ludovic Orban. De asemenea, liberalii si-au ales cei patru prim-vicepresedinti. Toti cei patru sunt din echipa lui Orban, ales sambata presedinte al PNL.

Ilie Bolojan (Bihor), primar al municipiului Oradea, a fost ales prim-vicepresedinte pe strategii politice, cu 1.292 de voturi, iar Raluca Turcan (Sibiu) cu 1.161 de voturi a fost aleasa prim-vicepresedinte pentru comunicare. Iulian Dumitrescu (Prahova), deputat, a fost ales prim vicepresedinte pentru mediul de afaceri si societate civila – cu 1.264 de voturi, iar Mircea Hava (Alba), primarul municipiului Alba-Iulia, prim-vicepresedinte pe relatii internationale – cu 1.329 de voturi.

La alegerile de duminica au fost alesi si restul membrilor Biroului politic National – vicepresedintii si membrii simpli. Sighiartau este unul dintre tinerii promovati pe liste de conducerea PNL la alegerile din 2016, este la primul mandat de deputat si provine din PDL.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.