Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Capitala se ocupă și de Voluntari

Capitala se ocupă și de Voluntari

DISTRIBUIȚI

146406 – 30062017 – Strazile din ansamblul de locuinte Henri Coanda, situate pe raza administrativ teritoriala a orasului Voluntari, vor fi trecute din domeniul public al judetului Ilfov si administrarea Consiliului Judetean Ilfov in domeniul public al Municipiului Bucuresti si administrarea Consiliului general al Capitalei, potrivit unui proiect de hotarare adoptat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. „Este vorba despre preluarea strazilor de catre Municipalitate pentru a putea fi realizata infrastructura, de asemenea alimentarea cu apa, canalizarea, precum si iluminatul public”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la începutul sedintei CGMB. Primaria Capitalei a fost obligata prin sentinta civila din noiembrie 2008 sa atribuie prin licitatie publica lucrarile de utilitati privind introducerea retelelor de alimentare cu apa, canalizare si drumuri in cartierul Henri Coanda.

Ulterior, PMB a atribuit prin licitatie publica doua contracte de proiectare si executie privind obiectivul „Realizarea retelelor publice de alimentare cu apa, canalizare, iluminat public, precum si a drumurilor aferente Ansamblului de locuinte Henri Coanda”.

Ordinul de incepere a lucrarilor in ce priveste o parte din suprafata vizata poate fi lansat abia dupa transmiterea terenului aferent in patrimoniul Municipiului Bucuresti. PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.