Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Costel Alexe – ”Somnul raţiunii naşte monştri”

Costel Alexe – ”Somnul raţiunii naşte monştri”

DISTRIBUIȚI

146318 – 27062017 „Săptămâna trecută parlamentarii PSD și ALDE au fost artizanii unui eveniment ruşinos, o premieră în lumea civilizată şi democratică:  asasinarea propriului Guvern. Din Statele Unite până în Franţa, Anglia şi restul cancelariilor occidentale s-a vorbit despre „isprava” bravilor parlamentari social democraţi. Dar nu a fost suficient, şi în zilele următoare sarabanda deciziilor ruşinoase a continuat cu „retragerea demisiilor”, aceeaşi miniştri care cu o zi înainte votau împotriva propriilor nerealizări şi aplaudau frenetic „succesul” moţiunii şi prăbuşirea leului!

Mulţi dintre domniile lor sunt preşedinţi de filială,  membri în cele mai înalte foruri ale PSD şi ALDE şi cu toate acestea au fost complici şi au permis denigrarea Parlamentului şi călcarea democraţiei în picioare.

I-au permis în nenumărate rânduri lui Liviu Dragnea să le calce demnitatea în picioare, forţându-i sub ameninţarea excluderii să voteze la vedere, să accepte să fie simpli pioni în jocul său de putere, să îşi numească interpuşii în funcţii cheie, să facă epurări. Sunt printre domniile lor profesori universitari, rectori, avocaţi, medici de renume, intelectuali de seamă, oameni prin mâinile cărora au trecut generaţii de tineri. Şi mulţi dintre acei tineri îi privesc ca pe nişte modele în viaţă, cu principii sănătoase, cu decenţă şi demnitate!

Pe această cale, le solicit să nu îi dezamăgească nici pe ei şi nici pe cetăţenii care în toamnă le-au acordat încrederea să guverneze România! Trebuie să militeze pentru recredibilizarea Parlamentului!

Nu au avut un cuvânt de spus în toate deciziile luate până acum, nu au fost consultaţi în privinţa domnului Grindeanu, la fel cum sunt străini şi de numirea domnului Tudose, un ministru care a picat testele interne, dar care iată că se „califică la masa verde” pentru funcţia de prim-ministru!

Mă adresez colegilor din majoritatea parlamentară și le cer să ia atitudine, să nu mai facă rabat de la calitate, să nu mai permită accesul subordonaţilor lui Liviu Dragnea în Guvern şi să dea României un cabinet capabil să oprească această criză provocată gratuit de orgoliile unui baron cu pălărie prea mare!

La finalul mandatului lumea îşi va aminti de „marţea neagră”, de OUG 13 şi de moţiunea împotriva propriului Guvern. Oare parlamentarii Puterii asta vor să fie moştenirea pe care o lasă? Că au fost în solda unui baron care asemenea predecesorilor săi va dispărea curând de pe scena politică?

Mulţi i-au prins în PSD pe Adrian Năstase, pe Mircea Geoană, pe Victor Ponta şi au văzut atât ascensiunea lor, cât mai ales decăderea lor! Sunt oameni liberi, sunt înalţi demnitari ai statului român şi le cer doar să înţeleagă că va veni momentul când vor deconta aceste fapte reprobabile!”, a fost mesajul deputatului PNL, Costel Alexe. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.