Acasă Centru Alba DGA: Percheziții în Mureș și Alba

DGA: Percheziții în Mureș și Alba

DISTRIBUIȚI

146374 – 29062017 –  Ca urmare a activităților de procedură penală desfășurate de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, într-un dosar penal privind fapte de corupție în legătură directă cu infracțiuni la regimul silvic și evaziune fiscală săvârșite de funcționari ai Ocolului Silvic Sovata și agenți de poliție din cadrul a două inspectorate județene de poliție, la această oră se desfășoară un număr de 103 percheziții pe raza județelor Mureș și Alba.

La activități au participat ofițeri de poliție judiciară ai D.G.A. din 16 servicii județene anticorupție, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureș și Gărzii Forestiere Cluj.

În cauză s-a beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Tehnic și Centrului Operațional Cluj din cadrul D.G.A., precum și de suportul tehnic al IGPR – DOS.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.