Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Georgia: Bronz european pentru România

Georgia: Bronz european pentru România

DISTRIBUIȚI

 146167 – 1906208  Formată din Amalia Tătaran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua), Raluca Sbîrcia și Adela Danciu (ambele de la CSU Craiova), echipa României s-a impus în duelul pentru locul trei în fața Estoniei, scor 45-38, în cadrul  Campionatului European de scrimă pentru seniori de la Tbilisi.  În semifinale, româncele fuseseră învinse de echipa Rusiei, după o partidă pierdută la limită, scor 41-45.

Totodată, cele patru sportive medaliate cu bronz au fost primite la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda de presedinta FR Scrima, Laura Badea, si de Zsolt Gyongyossy, subsecretar de stat in MTS.De asemenea,  a fost prezenta la sosirea medaliatelor si Ana Maria Popescu.

Adela Danciu considera ca medalia de bronz obtinuta reprezinta un rezultat foarte bun. „Este un rezultat foarte bun pentru noi, fiind prima participare la un Campionat European in aceasta formula si consideram ca este un rezultat foarte bun, care ne da încredere pentru viitor”, a declarat sportiva pentru hotnews. Greta Vereş a declarat ca ea si colegele sale au lupta si au incercat sa profite de sansa lor la Campionatele Europene. „Incercam sa o luam de la capat, cum au luptat si fetele inainte de Rio”, a afirmat aceasta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.