Acasă Nord-Est Iasi Iasi : Profesorii ieşeni au ieşit în stradă

Iasi : Profesorii ieşeni au ieşit în stradă

DISTRIBUIȚI

145936 – 06062017 Reprezentanţii Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi (USLIP) protestează în stradă pentru că PSD nu şi-a respectat promisiunile din campania electorală şi din Programul de Guvernare.

“Este un protest legitim pentru că, având o majoritate zdrobitoare în Parlament, PSD şi sateliţii îşi permit să-şi încalce toate promisiunile din campania electorală. După ce au scos peste 45% la Iaşi, garantând prin cadre didactice puse pe lista la parlamentare sprijinirea educaţiei, după ce a primit un vot masiv, PSD a uitat complet de cei pe care spunea că vrea să îi reprezinte.

Au minţit și nu le pasă. Să nu-ţi bați joc de oameni e mai important decât să nu-i poţi ajuta. Sper că cei doi profesori care au fost pe listele PSD la parlamentare, care spun elevilor şi studenţilor să nu înşele, să facă ei întocmai. Adică să ia atitudine! Dacă nu vor lua atitudine, înseamnă că girează minciuna!

Domnilor parlamentari PSD,  profesorii sunt în stradă din cauza promisiunilor nerespectate ale PSD! Nu vă faceţi că nu îi auziţi!”, a transmis deputatul Marius Bodea, într-un comunicat de presă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.