Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Beat pe strada Cârciumăreselor

Ilfov: Beat pe strada Cârciumăreselor

DISTRIBUIȚI

146278 – 26062017  La 24 iunie a.c., orele 21.48, polițiștii din Chiajna și Dragomirești au depistat, pe Drumul Bacriului, din comuna Chiajna, un individ de 43 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cârciumăreselor, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 28, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul respectivului imobil. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,79 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 14 iunie a.c., cel în cauză a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 zile.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiștii Serviciului Rutier, cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și având permisul de conducere suspendat. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.