Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Hoți și tâlhari ridicați din Glina și Găneasa

Ilfov: Hoți și tâlhari ridicați din Glina și Găneasa

DISTRIBUIȚI

146330 – 28062017 Poliţiştii ilfoveni au efectuat miercuri dimineața percheziţii şi au pus în aplicare mandate de aducere, emise pe numele unor bărbaţi, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie şi furt.

La data de 28 iunie a.c. poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au efectuat șase percheziţii, în localităţile Găneasa şi Glina şi au pus în aplicare patru mandate de aducere, scopul fiind depistarea şi probarea activităţii infracţionale a unor bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea de tâlhării şi furturi calificate.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2016 – mai 2017, cei în cauză ar fi comis mai multe furturi din autoturisme, prin metoda înțepării anvelopei, precum şi din autotrenuri staţionate.

În urma activităţilor din această dimineaţă, patru bărbaţi au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Ilfov pentru audieri, iar în funcţie de probatoriul administrat urmează a fi luate măsurile procedurale care se impun.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Exemple:  La 4 aprilie a.c., în jurul orei 4.40, cei în cauză ar fi înţepat anvelopa unui autoturism, care se deplasa pe Drumul Naţional 2, iar în momentul în care conducătorul auto a oprit, pe raza localităţii Afumaţi, pentru a remedia avaria, soția acestuia a fost deposedată, prin violenţă, de poşeta personală în care se aflau 5.150 de lei şi un telefon mobil.

În seara zilei de 25 martie a.c., în jurul orei 18.00, persoanele vizate au furat, tot prin violență, o geantă în care se afla suma de 4.000 de lei şi un telefon mobil, victimă fiind un bărbat care staţiona cu autoturismul pe raza localităţii Ciolpani.

Nu în ultimul rând, în noaptea de 6 spre 7 mai a.c. cei în cauză au pătruns în curtea unei societăţi comerciale, cu sediul în localitatea Glina, şi au furat din remorca unui autotren mai multe baxuri cu cafea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.