Acasă Stiri Locale Bucuresti-Ilfov INCENDIU VIOLENT LA BALOTESTI. RISC DE EXPLOZIE!

INCENDIU VIOLENT LA BALOTESTI. RISC DE EXPLOZIE!

DISTRIBUIȚI

La orele 20.30, se auzeau explozii succesive din interiorul halei care arde, iar pompierii s-au retras din cauza fumului foarte gros. Vantul bate cu 45-50 km/ora ceea ce ingreuneaza interventiile.

Situatia este foarte grava si nu exista bunuri care pot fi salvate.

Cele mai apropitate locuinte sunt la aproximativ 300 de metri distante. Cetatenii sunt rugati sa nu iasa din locuinte!

Pompierii se alimenteaza cu apa din comuna Balotesti!

Un incendiu violent a izbucnit marți seara la Balotești, fiind afectați aproximativ 3.000 de metri pătrați dintr-un depozit de mobilă, amplasat lângă complexul Therme. La ora transmiterii acestei informații pompierii acționează cu zece autospeciale și cu două SMURD. Flăcările se văd din București, de la Arcul de Triumf, adică de la aproximativ 15 kilometri.

Accesul pompierilor, din păcate, este limitat și din cauza traficului foarte aglomerat. Poliția, la rândul său, a intervenit la acest eveniment.

Există, de asemenea, la fața locului o mașină pentru verificarea nivelului de poluare. Purtătorul de cuvânt al ISU București – Ilfov, Daniel Vasile, a afirmat că nu este exclus riscul de explozie întrucât pompierii au vacuat câteva ”recipiente sub presiune”.

În apropiere sunt și depozite de produse chimice. Există și varianta evacuării celor care locuisesc în apropiere. Deocamdată nu se pune problema activării Codului Roșu, potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Intrene, Raed Arafat.

Nu există victime omenești, dar au ars autobuze. Exista si multe autoturisme care pot sa arda in intregime!

Din pacate, exista si foarte multi gura-casca, acestia fiind expusi unui imens pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.