Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Pragul la Parlament

Pragul la Parlament

DISTRIBUIȚI

146310 – 27062017 Presedinta ICCJ Cristina Tarcea a afirmat marti ca oportunitatea stabilirii unui prag valoric pentru abuzul in serviciu tine doar de competenta Legislativului, ea precizand ca institutiei pe care o conduce nu i s-a cerut inca un punct de vedere pe aceasta tema, dar si-a exprimat speranta ca „poate acum, cand lucrurile intra in normalitate, va opera si colaborarea interinstitutionala”, transmite News.ro.

Initial, intrebata despre oportunitatea introducerii pragului pentru abuzul in serviciu, Tarcea a avertizat ca pana cand nu se va rezolva problema sediului ICCJ, nu are de gand sa isi mai spuna punctul de vedere asupra niciunei probleme.

„Este o problema atat de grava pentru Inalta Curte si nimeni nu realizeaza, pur si simplu sunt lasata fara replica si nu ma intereseaza nicio alta problema”, a spus ea. Ulterior, insa, la instentele jurnalistilor, fiind intrebata daca ICCJ a fost solicitata sa prezinte un punct de vedere pe tema instituirii unui prag valoric pentru abuzul in serviciu, Cristina Tarcea a raspuns: ‘Nu, dar poate acum, daca intra lucrurile in normalitate, va opera si colaborarea interinstitutionala”.

In ceea ce priveste oportunitatea introducerii unui astfel de prag, ea a afirmat ca oportunitatea tine doar de competenta Parlamentului, conform deciziei CCR. „Oportunitatea tine doar de competenta Legislativului, tot Curtea Constitutionala a afirmat asta. Sa mizam pe intelepciunea Curtii Constitutionale”, a declarat presedinta ICCJ. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.