Acasă Uncategorized Proiect AGERPRES – EXPO Astana 2017

Proiect AGERPRES – EXPO Astana 2017

DISTRIBUIȚI

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES şi KMG International au lansat vineri, 9 iunie, proiectul editorial EXPO Astana 2017, dedicat expoziţiei internaţionale, care va avea loc între 10 iunie şi 10 septembrie în Kazahstan. Astfel, timp de trei luni pe homepage-ul site-ului public www.agerpres.ro, dar şi la secţiunile Economie şi Sci&Tech, vor fi publicate materiale jurnalistice, ştiri, interviuri sau reportaje sub genericul „EXPO Astana 2017”.

EXPO Astana 2017 are ca temă principală „Energia viitorului”, punând accentul pe „energia verde” sau energia rezultată din surse regenerabile, ce trebuie obţinută prin dezvoltarea de noi tehnologii, dar şi prin îmbunătăţirea celor existente, pentru a conserva sistemele naturale și pentru a elimina tot ce este dăunător ecosistemului planetei.

România are la dispoziţie un pavilion de aproximativ 400 mp în cadrul căruia vor avea loc evenimente ştiinţifice, culturale și educaţionale.

Peste cinci milioane de oameni sunt aşteptaţi în cele 93 de zile la EXPO Astana, unde vor fi reprezentate 115 țări și 22 de organizații internaționale și unde vor fi organizate 3000 de evenimente, conform estimărilor organizatorilor.

1 COMENTARIU

  1. Cumpăra Dan voiculesul toate brevetele de energie verde prin fundație inventate în România or străine și le scoate pe piața când vrea el și ai lui și cand nu i mai merge ciupengareaua. Ori inuanțează în puscarie metode noi (; oricum mai are de stat sa o vadă pe Valentina fătu pana de Crăciun acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.