Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Tăriceanu, un nou termen

Tăriceanu, un nou termen

DISTRIBUIȚI

 146185 – 20062017  Instanţa Supremă a amânat pentru 5 septembrie judecarea dosarului în care preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului în cazul retrocedării unei suprafeţe din Padurea Snagov şi a fermei Băneasa.

Decizia a fost luată după ce la termenul de marţi, 20 iunie,  procurorul de şedinţă a anunţat că DNA s-a sesizat din oficiu pentru cercetarea fostului secretar general al Guvernului Năstase, Şerban Mihăilescu tot pentru mărturie mincinoasă.

DNA spune că declaraţia dată de Mihăilescu la termenul precedent, în dosarul Tăriceanu, nu corespunde cu declaraţia din timpul anchetei.

În această dimineaţă trebuia audiat în calitate de martor şi jurnalistul Dan Andronic, însă acesta nu s-a prezentat, urmând să fie adus cu mandat la termenul din 5 septembrie.

La Instanţa Supremă sunt programate astăzi noi termene şi în dosarele  în care sunt judecaţi Liviu Dragnea, Victor Ponta şi Gabriel Oprea, potrivit romania-actualitati.ro. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.