Acasă Cultura/Media A patra ediție a Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru

A patra ediție a Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru

DISTRIBUIȚI

146523 – 07072017 – Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, organizeaza, in perioada 9 – 16 iulie 2017, cea de-a patra editie a Festivalului International al Scolilor de Teatru, una dintre cele mai importante manifestari dedicate artelor spectacolului din Romania.

Evenimentul isi propune sa inlesneasca schimburile de experienta intre scolile de teatru din Europa, urmarind promovarea valorilor culturale nationale si internationale si dezvoltarea culturala locala si regionala.

In cadrul Festivalului, cele mai apreciate scoli de teatru din Romania si din strainatate vor prezenta, pe scenele salilor din Bucuresti, spectacole reprezentative, in concordanta cu standardul inalt de educatie pe care il promoveaza. Astfel, FIST va aduce la Bucuresti artisti veniti din Anglia, Rusia, Slovacia, Serbia, Ungaria, Macedonia, Republica Moldova si Romania, spectacolele urmand sa fie gazduite pe scenele Teatrului Metropolis (Sala Mare – Str. Mihai Eminescu nr. 89) si ale Teatrului Bulandra (Sala Liviu Ciulei – bd. Schitu Magureanu nr.1, Sala Toma Caragiu si Sala Studio Space – Str. Jean Louis Calderon nr. 76A).

Intrarea la toate spectacolele din cadrul Festivalului International al Scolilor de Teatru este libera. –  PROMPT MEDIA

 

foto:dcnews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.