Acasă Anchete Justitie București: Abdullah Ataș – 23 de ani și șase luni închisoare pentru...

București: Abdullah Ataș – 23 de ani și șase luni închisoare pentru moartea ”Dulăului”

DISTRIBUIȚI

146755 – 20072017   –  Omul de afaceri turc Abdullah Ataș, care a dat intenționat peste un polițist de circulație, în urmă cu doi ani, a fost condamnat la 23 de ani și șase luni de închisoare. Sentința, care nu este definitivă, a fost dată după ce judecătorii au amânat de nouă ori pronunțarea. Abdullah Ataș a fost condamnat la 23 de ani și șase luni de închisoare pentru omor calificat, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului. Omul de afaceri trebuie să plătească și daune de 400.000 de euro.

Polițistul Gheorghe Ionescu a fost accidentat grav de un om de afaceri turc pe 2 august 2015 și a murit după trei săptămâni, la spital. Omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă. Șoferul, care băuse alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ trei km, până în Pipera, unde a lovit un gard. Avea alcoolemie de 1,65 şi conducea cu 180 – 200 de kilometri pe oră.

Agentul Gheorghe Ionescu, poreclit ”Dulăul”, era considerat unul dintre cei mai buni de la Poliţia Rutieră. . – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.