Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Autostrada de centura va deveni realitate

Autostrada de centura va deveni realitate

DISTRIBUIȚI

146549 – 10072017 –  Capitala Romaniei va avea in sfarsit o autostrada de centura. Licitatia pentru acest proiect a fost lansată la 9 iulie. Din autostrada de centura a Bucurestiului – A0 – se va face doar jumatatea de sud. Aceasta va incepe dintr-o intersectie cu autostrada A1 Bucuresti – Pitesti. Intersectia, de tip ”diamant” va fi amplasata la nord de Ciorogarla. Autostrada va avea trei noduri rutiere, la intersectiile cu drumurile nationale Bucuresti – Alexandria, Bucuresti – Giurgiu si Bucuresti – Oltenita. La capatul estic, noua sosea va intalni Autostrada Soarelui printr-un un alt nod tip ”diamant”.

Autostrada va avea 48 de kilometri si are o valoare estimata de peste 2,6 miliarde de lei fara TVA. Proiectarea ei va dura un an, iar constructia, alti doi ani si jumatate, de la semnarea contractului.

Standardul pentru autostrada prevede o latime de 3,75 metri pentru fiecare dintre cele patru benzi si obligatoriu existenta unei benzi de urgenta, lata de 2,5 metri, pentru masinile ramase in pana.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.