Acasă Nord-Est Neamt Conflict de interese penal – Cristina Păvăluță, director general al Direcției Generale...

Conflict de interese penal – Cristina Păvăluță, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț

DISTRIBUIȚI

146629 – 13072017 –  Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența indiciilor privind posibila încălcare a regimului juridic al conflictului de interese în materie penală de către Cristina Păvăluță, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț.

În calitate de director, aceasta a încheiat un contract cu S.C. Olimpus Trade S.R.L. (societate reprezentată de un administrator cu care persoana evaluată se afla la acel moment în raporturi de muncă într-o altă societate, respectiv S.C. Parking S.A.), această societate având calitatea de executant al lucrării ”Lucrări de confecționare și instalare ansamblu uși PVC exterior”,  în valoare de 98.788 lei.

La data încheierii contractului, atât persoana evaluată, cât și administratorul S.C. Olimpus Trade S.R.L., dețineau calități/funcții în cadrul S.C. Parking S.A. (societate deținută majoritar de Consiliul Local Neamț), respectiv persoana evaluată a fost membru în Consiliul de Administrație în perioada 11 februarie 2013 – 11 mai 2017, iar administratorul S.C. Olimpus Trade S.R.L. a fost director al S.C. Parking S.A.  în perioada 15 decembrie  2007 – 6 iulie 2016.

Astfel, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către Păvăluță a infracțiunii de conflict de interese. ANI a constatat la data de 26 noiembrie 2015 existența stării de incompatibilitate în cazul acesteia.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.