Acasă Economie București: Familia Videanu – proiect de mare amploare în 13 Septembrie

București: Familia Videanu – proiect de mare amploare în 13 Septembrie

DISTRIBUIȚI

146752 – 20072017   –  Societatea Titan Mar, deţinută de familia Videanu, solicită Primăriei Capitalei acordarea unui plan urbanistic zonal (PUZ) pentru construcţia de locuinţe, clădiri de birouri, dar şi spaţii comerciale şi pentru servicii.

Proiectul s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei Tehnice de Urbanism din cadrul Primăriei Generale, din 19 iulie, potrivit Economica.net.  Producătorul de materiale de construcţii din piatră Titan Mar vrea să obţină un PUZ pentru terenul de 50.000 de mp pe care îl deţine pe Calea 13 Septembrie din Capitală.

”Se cere PUZ în vederea dezvoltării”, este răspunsul companiei. Aceasta nu a precizat dacă va construi singură sau în parteneriat un proiect imobiliar de mare amploare în apropierea Palatului Parlamentului, dar a obţinut luna trecută certificatele de urbanism pentru construcţia de locuinţe, birouri şi spaţii comerciale.

Indicatorii propuşi pentru terenul de 5 ha sunt: procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului este de 4,5, iar înălţimea maximă propusă este de 200 de metri. O posibilă variantă ar putea fi şi vânzarea terenului. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.