Acasă Politic Firea: Peste șase luni, Bucurestiul va avea cel mai modern circuit turistic din...

Firea: Peste șase luni, Bucurestiul va avea cel mai modern circuit turistic din tara

DISTRIBUIȚI

146667 – 14072017 – La solicitarea primarului general, a fost constituit un grup de lucru format din reprezentanti ai Primariei Capitalei, ai Agentiei Nationale Apele Romane, ALPAB, constructorului si consultantului pentru delocarea lucrarilor la proiectul ”Amenajarea circuitului turistic pe lacurile Floreasca si Tei (si zona adiacenta lor)”.

Gabriela Firea: ”Mi-am dorit ca toti factorii implicati in acest proiect sa isi poata prezenta punctul de vedere, a fost constituit acest grup de lucru pentru a analiza pasii ce trebuie facuti in continuare pentru finalizarea proiectului in acest an. Astfel, prin demersurile intreprinse, Primaria Capitalei a obtinut un nou aviz de la Agentia Nationala Apele Romane, a fost emisa o noua autorizatie de construire, a fost incheiat un nou contract de proiectare pentru aceasta lucrare. In acest moment s-a finalizat constructia salii multifunctionale, s-a finalizat 90% din lucrarile de indiguire si protejare maluri, s-au achizitionat si montat majoritatea pontoanelor, se lucreaza la pistele ciclopietonale, se lucreaza la amfiteatru, se lucreaza la transbordare – noua solutie pentru amenajarea circuitului dintre cele doua lacuri”.

Firea a adaugat ca, in acest moment, din graficul de executie prezentat de constructor si aprobat de consultant, lucrarile sunt finalizate în proporție de 60%  și ca “ne dorim ca in aproximativ șase luni, la finalul anului 2017, sa putem sa ne bucuram impreuna de cel mai modern circuit turistic din tara, la Bucuresti.” – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.