Acasă Politic Ministrul Mediului s-a întâlnit cu oficialități din Provincia Hunan, China

Ministrul Mediului s-a întâlnit cu oficialități din Provincia Hunan, China

DISTRIBUIȚI

146553 – 10072017 –  Viceprim-ministrul Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a primit delegația Republicii Populare Chineze condusă de Xu Dazhe, guvernatorul Provinciei Hunan. Delegația chineză a fost însoțită de Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România.

“Mă bucur că vă aflați aici, că putem împărtăși idei și identifica noi căi de colaborare între ministerul nostru și Provincia Hunan, în special în ceea ce înseamnă protecția mediului. Am aflat de la dumneavoastră lucruri importante despre provincia din care veniți, care are de 3,5 ori mai mulți locuitori decât întreaga populație a României și se bucură de una dintre cele mai mari creșteri economice din China. Sperăm într-o colaborare stransă cu dumneavoastră, în special în ceea ce privește managementul deșeurilor și decontaminarea siturilor, astfel încât să diminuăm poluarea mediului din România”, a subliniat viceprim-ministrul.

Oficialii Provinciei Hunan si-au afirmat dorința de colaborare cu România, atât în domeniile economic, agricol, transport feroviar, cât și în domeniul protecției mediului, comerțului și turismului. Guvernatorul Xu Dazhe si-a exprimat disponibilitatea de a colabora cu partea română în ceea ce privește managementul deșeurilor, având în vedere tehnologiile inovatoare care se utilizează în provincia Hunan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.