Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Noi linii RATB

Noi linii RATB

DISTRIBUIȚI

146645 – 13072017 –  Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă, joi, că va înfiinţa nouă linii de autobuze pentru a asigura transportul bucureştenilor de la staţiile de metrou care urmează să fie închise de către Metrorex la cele învecinate de pe aceeaşi magistrală de metrou.

Staţiile de metrou care vor fi închise pentru lucrările de modernizare a instalaţiilor de taxare sunt: Pipera, Aurel Vlaicu, Dimitrie Leonida, Berceni, Costin Georgian, Pantelimon, Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu, iar intervalul de succedare al autobuzelor liniilor navetă va fi de aproximativ 2-3 minute în zilele de lucru, respectiv 3 – 4 minute în zilele de sărbătoare.

Conform RATB, odată cu închiderea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, în afară de linia navetă de autobuze 616 va fi suplimentată şi linia de tramvaie 5. De asemenea, în 17 iulie va funcţiona o linie specială de autobuze, la solicitarea unei companii private, pe traseul: Şos. Colentina, Str. Doamna Ghica, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, staţia de metrou Pipera.  PROMPT MEDIA

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.