Acasă Politic PNDL are bani, dar nu pentru toți

PNDL are bani, dar nu pentru toți

DISTRIBUIȚI

146579 – 11072017 –  Municipiul Iaşi a primit zero lei pentru proiectele de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Acest lucru este consecinţa faptului că primarul Chirica este un lider slab, dar şi consecinţa nepăsării Guvernului faţă de municipiul Iaşi. Niciun teren de sport sau niciun spital nu vor fi reabilitate cu fonduri guvernamentale, prin PNDL, atenționează deputatul PNL Marius Bodea. Dacă adăugăm acest lucru la umilinţa cu care au fost trataţi ieșenii de guvernanți, la alocările de bani la întocmirea bugetului naţional, unde, la fel, nu este prevăzut niciun leu pentru vreun proiect din municipiul Iaşi, tragem concluzia că cetățenii au fost minţiţi la alegerile locale sau parlamentare de către candidaţii PSD, spune parlamentarul liberal.

La nivelul judeţului, lucrurile stau şi mai prost. Deşi comunităţile din Iaşi au depus 689 proiecte de dezvoltare locală, cu o valoare ce depăşește 770 milioane de euro, în judeţu se vor face investiţii din PNDL de doar 150 milioane de euro. Mai mult, arbitrariul alocării fondurilor publice arată că PSD are aceleaşi metehne de partid-stat.

În guvernarea Dragnea-Tudose, Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNLD) a devenit Programul Naţional de alocare discreţionară a fondurilor publice către primarii PSD. Primăriile PNL au îndeplinit toate condițiile cerute de Ministerul Dezvotării pentru finanțarea proiectelor de investiții, dar au primit de trei ori mai puțini bani decât comunele PSD, mai spune Bodea.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.