Acasă Politic București: Ponta își face partid

București: Ponta își face partid

DISTRIBUIȚI

146814 – 24072017  Victor Ponta vrea să înfiinţeze un nou partid, care să atragă votanţii dezamăgiţi de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD în prezent.

”În septembrie voi lua o decizie legată de modul în care îmi desfăşor activitatea politică, pentru că mai am încă trei ani şi jumătate de deputat şi pentru că, părerea mea şi a celor cu care vorbesc, este că pot să am un cuvânt de spus în politică, în special încercând să-i aduc alături pe mine pe cei care, ca şi mine, au votat PSD şi ALDE, care acum sunt foarte dezamăgiţi”, spune fostul lider al PSD. Acesta precizează că nu este vorba despre un proiect în interiorul PSD, că nu a discutat acest subiect cu europarlamentarul Cătălin Ivan şi că este vorba de o nouă construcţie politică.

După cum se cunoaște, europarlamentarul Cătălin Ivan, un alt nemulțumit de activitea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD, a anunțat că va construi ”un proiect politic” în interiorul partidului, alături de alte persoane care nu sunt de acord cu maniera în care este condusă formațiunea în acest moment. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.