Acasă Economie București: Premierul a discutat cu reprezentanții Dacia Renault despre dezvoltarea investițiilor în...

București: Premierul a discutat cu reprezentanții Dacia Renault despre dezvoltarea investițiilor în industria auto

DISTRIBUIȚI

146769 – 21072017  –  Prim-ministrul Mihai Tudose a analizat ieri, la Palatul Victoria, cu reprezentanții Dacia Renault (Groupe Renault România) perspectivele de dezvoltare a investițiilor în industria auto din România.

Șeful Executivului a subliniat potențialul României de a atrage investiții străine și a prezentat câteva dintre măsurile pe care Guvernul le-a luat sau le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, necesare în primul rând pentru România, nu doar pentru investitori. Un exemplu menționat în acest sens de premierul Mihai Tudose a fost finalizarea autostrăzii Pitești – Sibiu.

”Avem tot interesul ca această autostradă să se concretizeze cât mai repede și am deblocat deja niște lucruri”, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, amintind faptul că documentația pentru două dintre secțiunile autostrăzii a fost înregistrată în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP). Alte subiecte abordate au fost legate de stimularea înnoirii parcului de vehicule înscrise în circulație și a activităților de excelență, cercetare și inovare în industria auto, în condițiile în care Renault România are toate diviziile de business specifice industriei automotive.

România este o țară foarte importantă pentru Renault, iar Dacia este o marcă foarte importantă pentru Grupul Renault România și vrem ca povestea de succes și colaborarea noastră să continue, a declarat Yves Caracatzanis, președinte director general al Grupului Renault România.

Din 1999 până în prezent, Renault a investit în România 2,5 mld. de euro și a creat circa 16.700 locuri de muncă. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.