Acasă Social București: Premierul Tudose: ”Chiar aşa, suntem cetăţeni de mâna a doua şi...

București: Premierul Tudose: ”Chiar aşa, suntem cetăţeni de mâna a doua şi mâncăm orice?”

DISTRIBUIȚI

146882 – 27072017 – Premierul Mihai Tudose a cerut joi modificarea cadrului legislativ astfel încât să se poate lua măsuri dure împotriva firmelor care produc şi vând în România alimente de o calitate mai proastă decât în Occident.Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a prezentat miercuri un raport în urma analizării unor produse de pe piaţa locală, prin comparaţie cu aceleaşi produse din ţări occidentale. Au fost descoperite neconformităţi în toate cazurile şi, cu toate acestea, nu a fost făcut public niciun nume de firmă sau de produs. ”Chiar aşa, suntem cetăţeni de mâna a doua şi mâncăm orice?”, a afirmat Tudose în deschiderea şedinţei de guvern de joi.

Ministrul Agriculturii a explicat de ce a ales să nu facă publice numele producătorilor şi produselor neconforme. ”Nu putem să dăm numele comerciantului şi producătorului pentru că am putea crea conflicte juridice care ar putea să coste”, a afirmat Daea.

Premierul a cerut şi intervenţia ministrului Justiţiei, în vederea schimbării cadrului legislativ. Premierul Tudose i-a transmis ministrului Toader să conceapă un cadru legislativ care să ne permită să spunem ce firme ne consideră o ţară de mâna a doua şi să le tratăm şi noi ca atare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.