Acasă Politic PSD zice că ”suntem pe drumul cel bun”

PSD zice că ”suntem pe drumul cel bun”

DISTRIBUIȚI

146580 – 11072017 –  Măsurile legislative luate de majoritatea PSD-ALDE din Parlamentul României au permis o creștere economică de 5,7%, după cum a anunțat oficial Institutul Național pentru Statistică, săptămâna trecută, și au permis și creșterea salariului mediu cu aproape 15% față de perioada similară din timpul guvernării Cioloș, susține deputatul PSD de București, Beatrice Tudor.

“Institutul Național pentru Statistică s-a pronunțat și a tranșat toată gâlceava politică din jurul creșterii economice și a creșterii veniturilor cetățenilor. Creșterea economică pentru primul trimestru este de 5,7% față de aceeași perioadă a guvernării Cioloș. Salariul mediu pentru luna mai 2017 a fost de aproape 2.400 de lei, în creștere cu 14,5% față luna mai 2016. Aceste rezultate se datorează măsurilor legislative promovate de majoritatea PSD-ALDE în Parlamentul României. Creșterea salariului minim pe economie de la începutul acestui an este o măsură apreciată de specialiștii în economie, care susțin că utilitatea acestei măsuri se vede din plin, atât în creșterea consumului, cât și în numărul de locuri de muncă create. Mai mult decât atât, creșterea salariului minim a dus și la reducerea tensiunilor sociale acumulate pe timp de criză”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București a mai afirmat că majoritatea PSD-ALDE din Parlament va continua să propună, să susțină și să promoveze măsuri legislative care să ducă la creșterea veniturilor și a puterii de cumpărare a românilor și și-a exprimat încrederea că Guvernul Tudose va reuși să recupereze decalajul de câteva luni din implementarea programului de guvernare. “Datele oficiale atestă deja că suntem pe drumul cel bun și că în primele luni ale acestui an am făcut ce trebuia. Vom continua să menținem aceeași linie, iar alături de Cabinetul Tudose vom recupera decalajul de dezvoltare din ultimele luni”, a mai afirmat Beatrice Tudor. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.