Acasă Politic USR zice că premierul Tudose aduce fosta Securitate din nou la putere

USR zice că premierul Tudose aduce fosta Securitate din nou la putere

DISTRIBUIȚI

146669 – 14072017 – USR cere premierului Mihai Tudose să revoce numirea lui Leonid Moisiu din funcția de președinte al Agenţiei Funcţionarilor Publici, în semn de respect față de români și de instituțiile democratice ale statului român.

USR contestă decizia premierului Mihai Tudose de a numi în fruntea Agenţiei Funcţionarilor Publici un colaborator al fostei Securităţi a regimului comunist. Leonid Moisiu nu întrunește criteriile de integritate pe care le impune această funcție, iar numirea sa este inacceptabilă.

În contextul acestei numiri, USR critică și influența pe care Darius Vâlcov, fost ministru judecat explicit pentru corupție, o are asupra noului guvern. ”Este revoltător faptul că Darius Vâlcov a realizat evaluarea care a dus la căderea Guvernului Sorin Grindeanu, iar foștii săi angajați primesc funcții din partea noului prim-ministru. Leonid Moisiu a fost director executiv al Primăriei Slatina, angajat direct de primarul Vâlcov”, se arată într-un comunicat de presă. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.