Acasă Sud Arges Câmpulung Muscel: Ministrul Apărării Naționale, în vizită de informare la sediul Batalionului...

Câmpulung Muscel: Ministrul Apărării Naționale, în vizită de informare la sediul Batalionului 30 Vânători de Munte

DISTRIBUIȚI

146420 – 03072017 – Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, însoțit de generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General, s-a aflat duminică, 2 iulie, într-o vizită de informare la sediul Batalionului 30 Vânători de Munte ”,Dragoslavele” din municipiul Câmpulung Muscel, județul Argeș. În cadrul vizitei, au fost prezentate măsurile dispuse la nivelul batalionului în urma accidentului din data de 29 iunie și stadiul cercetărilor de natură administrativă desfășurate de comisia numită de șeful SMG.

Ministrul a fost informat cu privire la măsurile luate până în prezent pentru sprijinul familiilor celor trei militari decedați în accident și a asigurat întreaga susținere a conducerii MApN pentru ca drepturile cuvenite familiilor să fie asigurate la timp și în totalitate.

A fost prezentată, de asemenea, o informare referitoare la condițiile de muncă și de trai ale oamenilor, la problemele sociale ale acestora, situația încadrării cu tehnică și personal, activităţile desfăşurate în acest an şi obiectivele unităţii. – PROMPT MEDIA

 

foto:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.