Acasă Economie Conducere nouă la Hidroelectrica

Conducere nouă la Hidroelectrica

DISTRIBUIȚI

146499 – 06072017 – Consiliul de Supraveghere al societatii a numit trei noi membri in Directoratul Hidroelectrica: presedinte – Bogdan Nicolae Badea si membrii- Marian Bratu si Mihai-Val Zdru.

Doi dintre noii membri ai Directoratului, Bogdan Nicolae Badea si Marian Bratu, provin din Hidroelectrica si au ocupat functii de  top management in companie, respectiv  manager de Departament Management de Proiect in cadrul Directiei Investitii si Manager Departament Mentenanta, avand expertiza in activitatea de investitii, productie si mentenanta a societatii.

Mihai-Val  Zdru, care a ocupat pozitia de Director Directie Acces Retea la Transelectrica, se alatura echipei manageriale.

Prioritatile noii echipe a Directoratului sunt implementarea unui management strategic care sa conduca la dezvoltarea durabila a societatii, utilizarea eficienta a resurselor hidroenergetice in vederea maximizarii productiei si mentinerea unui nivel ridicat al profitului, asigurarea unei disponibilitati ridicate a capacitatilor de producere a energiei electrice, in conditiile functionarii in siguranta a instalatiilor si echipamentelor din amenajarile hidroenergetice ale Hidroelectrica;  identificarea urgenta a unor solutii viabile pentru investitiile istorice cu functiuni complexe aflate in gestiunea societatii; urgentarea reorganizarii SSH Hidroserv SA si redresarea financiara a acesteia; accelerarea procesului de listare la bursa a Hidroelectrica, implementarea principiilor de guvernanta corporativa si nu in ultimul rand, consolidarea dialogului cu partenerul social. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.