Acasă Externe Haosul continuă pe străzile din Hamburg

Haosul continuă pe străzile din Hamburg

DISTRIBUIȚI

146547 – 07072017 –  Noi ciocniri au izbucnit vineri dimineață în marginea summitului G20 de la Hamburg, unde mai mulți manifestanți au incendiat mașini al poliției germane, a anunțat aceasta pe Twitter, potrivit AFP, citat de agerpres. Poliția federală a semnalat o ‘operațiune în desfășurare împotriva unor persoane violente’ care au lansat cockteiluri Molotov și au incendiat ‘mașini de patrulare’ în cartierul Altona, în apropierea unui comisariat. Un fotograf al DPA a transmis că circa 25-30 de mașini au fost incendiate în cartierele Altona și Blankenese. Poliția a sfătuit populația să evite zona și să se țină la distanță de protestatarii violenți, potrivit DPA.

În același timp, sute de demonstrați din diferite părți ale orașului au încercat să treacă de cordoanele de securitate din apropierea locului unde are loc summitul, pentru a perturba reuniunea liderilor celor mai mari 20 de economii ale lumii. Mai multe intersecții și ‘coridoare de transfer’ au fost blocate de demonstrați, ceea ce a perturbat deplasarea mai multor delegații.

Conform autorităților, până la 100.000 de manifestanți ar urma să protesteze în aceste zile la Hamburg, în marginea summitului G20, marcat de prima întâlnire între președintele american Donald Trump și omologul său rus Vladimir Putin.

Patru elicoptere survolau zona în cursul dimineții, după o noapte marcată de ciocniri între mii de manifestanți anti-G20 și forțele de ordine, confruntări soldate cu 17 persoane rănite ușor, dintre care 15 polițiști.

Aproximativ 20.000 de polițiști veniți din toată Germania au fost desfășurați în acest oraș port cu ocazia summitului. – PROMPT MEDIA

 

 

1 COMENTARIU

  1. Sa fie acolo la ei la noi e bine si petreceri gupuri si grupari de interese strans unite noi i spunem coruptiie unii mai liberali din fire. Ne avem ca frații as zice eu. Ce ne pasa noua de dobitoci care stau prost cu securitatea pe plan teritirial sa scriu asa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.