Acasă Centru Harghita Harghita: Iohannis a criticat din nou Guvernul

Harghita: Iohannis a criticat din nou Guvernul

DISTRIBUIȚI

146705 – 18072017 –   Preşedintele Klaus Iohannis a criticat din nou ezitările Guvernului pe tema politicilor fiscale. Discuţia pe marginea impozitului pe cifra de afaceri, promovat, iar apoi abandonat de guvernanţi, a fost taxată de preşedinte. ”Dacă se introduc în discuţia publică de către o coaliţie care are majoritate în Parlament noţiuni noi, care într-o zi sunt promovate şi în altă zi sunt retrase, este o eroare politică gravă. Această majoritate are capacitatea parlamentară să promoveze schimbarea legislaţiei, iar economia, investitorii reacţionează la aşa ceva”, a spus preşedintele.

”Eu le-aş recomanda pesediştilor cu foarte multă căldură să meargă acasă, să judece un pic propriul program şi când ştiu ce vor să vină în faţa naţiei şi să spună acest lucru”, a adăugat Iohannis.

Premierul Mihai Tudose a anunțat luni că impozitul pe cifra de afaceri nu va mai fi introdus și că e un ”subiect închis”. ”În programul de guvernare acest lucru a fost pus nu ca scop în sine, ci ca mijloc pentru a încerca să evităm anumiți actori economici care pur și simplu au impresia că sunt mai dibaci ca noi în domeniul acesta. Până acum le-a ieșit, vom avea grijă să nu le mai iasă de-acum încolo”, a precizat Tudose. –   PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.