Acasă Centru Harghita Harghita: Proiectele de reabilitare a drumurilor din județ, finanțate în proporție de...

Harghita: Proiectele de reabilitare a drumurilor din județ, finanțate în proporție de 100%

DISTRIBUIȚI

146772 – 21072017  –  Prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2 al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, urmează ca majoritatea proiectelor înaintate de Consiliul Județean Harghita, referitoare la reabilitarea drumurilor județene, să fie finanțate.

”Sumele alocate prin intermediul PNDL 2 sunt cele pe care am contat și care sunt necesare pentru realizarea lucrărilor de reabilitare pe drumurile din județ. Așteptăm lansarea în toamnă a PNDL 3 în cadrul căruia vom cuprinde și drumurile aflate în faza de proiectare, fiind posibil ca suma formulată la începutul anului pentru reabilitarea drumurilor, chiar să se dubleze”, a afirmat Borboly Csaba.

Prin intermediul PNDL 3 atât consiliul județean, cât și localitățile din județ vor avea ocazia de a înainta noi solicitări de finanțare. O atenție specială trebuie acordată elaborării documentațiilor în acest sens, fapt care va contribui și la eliminarea așa-ziselor solicitări fictive.

Și în cazul solicitărilor înaintate de localitățile din județ s-a obținut finanțare, fapt benefic care se transpune în construirea de școli, grădinițe, reabilitarea sistemelor de iluminat public, a dispensarelor medicale, respectiv a sistemelor de furnizare a apei. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.