Acasă Sport Subofițerii au luat fața șefilor

Subofițerii au luat fața șefilor

DISTRIBUIȚI

146791 – 21072017  –  15 iulie 1894, data înființării Companiei de Jandarmi Rurali Ilfov, ”prima referință istorică care atestă existența jandarmilor în acest județ”, a fost stabilită ca zi aniversară a Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov.Pentru a sărbători cum se cuvine această zi importantă, Ziua Unității, au fost organizate două competiții sportive la care au paricipat un numar important de jandarmi: Cupa Jandarmeriei Ilfovene la pescuit sportiv în zilele de 12 și 13 iulie, care a avut loc la Balta Hermes din Periș și Cupa I.J.J.Ilfov la minifotbal, (5 jucători de câmp + 1 portar), în data de 18 iulie, în cadrul bazei sportive din localitatea Roșu, aparținând Clubului Sportiv Concordia Chiajna, competiție la care au participat opt echipe (Detașamentele 1 – 6 jandarmi, Comandamentul unității, Secțiea de Jandarmi Otopeni și Plutonul de Jandarmi Scroviștea.

Cupa Jandarmeriei Ilfovene la pescuit sportiv: Au participat 8 echipe în zilele de 12 şi 13 iulie pe balta Hermes – Periş.

Locul I -plt.maj. Donciu Mihai şi plt. maj. Vatafu Daniel – 188,2 kg, care a reuşit şi cea mai mare captură, 21 kg;

Locul II – Lt.col. Dumitriu Dumitru şi plt. adj. Constantin Nicolae – 151 Kg;

Locul III – Plt. maj. Munteanu Emil şi plt. adj. Geantă Daniel – 145,2 Kg.

Cupa I.J.J. Ilfov 2017 la minifotbal a fost câștigată de Detaşamentul 3 Jandarmi Otopeni. – sursa: Viitorulilfovean.ro  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.