Acasă Economie Încă un pas la cumpărarea de autobuze noi

Încă un pas la cumpărarea de autobuze noi

DISTRIBUIȚI

146433 – 03072017 –  Primaria Municipiului Bucuresti a publicat pe Site-ul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) licitatia internationala privind achizitionarea a 400 de autobuze Euro 6, cu grad redus de poluare.

Astfel, conform caietului de sarcini, Municipalitatea va achizitiona un numarul total de 400 de autobuze urbane cu podea total coborata, dintre care 320 de autobuze din gama de 12m, 50 de autobuze din gama de 10m si 30 de autobuze articulate din gama de 18m. Noile mijloace de transport in comun vor fi dotate cu un sistem performant de incalzire, ventilatie si aer conditionat, un sistem Wi-Fi de conectare gratuita a posesorilor de telefoane mobile, sisteme performante de informare a calatorilor. De asemenea, noile autobuze vor beneficia de facilitati pentru persoanele cu dizabilitati: rampa mecanica pentru persoanele care se deplaseaza cu carucior si difuzoare externe pentru persoanele cu dizabilitati de vedere.

O alta facilitate importanta pe care o vor avea noile mijloace de transport in comun va fi un sistem de comunicare performant, conectat in timp real cu institutiile de interventie, Salvare, Pompieri, Jandarmerie, pentru un timp de reactie foarte scurt in cazul unor incidente, dar si comunicarea cu dispeceratul pentru transmiterea datelor legate de comertul electronic de titluri de calatorie.

Autobuzele vor fi dotate cu sisteme de supraveghere video ce vor asigura, atat la interior cat si la exterior, captarea de imagini pentru a preveni actele antisociale. Achizitionarea celor 400 de autobuze  va duce la o imbunatatire a calitatii transportului public, atat prin extinderea capacitatii de transport a sistemului public din Municipiul Bucuresti, cat si prin imbunatatirea ritmicitatii serviciului de transport public. Termenul limita pentru depunerea ofertelor scanate in SEAP este, conform calendarului, 14 August 2017. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.