Acasă Politic Învățăturile lui Dragnea către ministrul său Toader

Învățăturile lui Dragnea către ministrul său Toader

DISTRIBUIȚI

146561 – 10072017 –  Liderul PSD, Liviu Dragnea i-a sugerat duminică seara Ministrului Jusitiției Tudorel Toader într-o emisiune la care a participat, să propună un nou pachet de legi pe care să le prezinte în această vară pentru ca Parlamentul să înceapă să lucreze “serios” de la 1 septembrie, potrivit Gândul.

Sugerez ca această vară să fie folosită de către Ministerul Justiţiei pentru a prezenta toate modificările legislative pe care le are în vedere pentru legile justiţiei, în aşa fel încât la 1 septembrie sau în jurul datei de 1 septembrie, toate aceste proiecte de legi să fie cunoscute şi Parlamentul să înceapă să lucreze într-un mod serios şi într-un ritm susţinut pentru modificarea acestor legi”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților susține că are toată încrederea că pachetul de legi se va încadra în limita „bunului simț” și a ceea ce-și doresc românii.

„Eu am speranţe în Tudorel Toader că va veni cu un pachet de legi care să fie izvorât din bunul simţ, să fie izvorât din ceea ce îşi doresc românii, din ceea ce se întâmplă în alte ţări cu democraţii consolidate, democraţii vechi, cu un sistem de justiţie foarte puternic, foarte echilibrat şi foarte bine apreciat”, a mai spus Dragnea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.