Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ludovic Orban face predicţii

Ludovic Orban face predicţii

DISTRIBUIȚI

146505 – 06072017 – Ludovic Orban susține că dacă și guvernul condus de Mihai Tudose va fi demis la voința lui Liviu Dragnea, atunci România va ajunge să aibă un guvern din care să nu facă parte și PSD până la următoarele alegeri parlamentare.

„E clar că PSD i-a mințit pe români și a câștigat alegerile cu un program, iar astăzi are cu totul alt program, modificat peste noapte. PSD a arătat în 6 luni că nu mai are legitimitatea să conducă România, pentru că au folosit puterea ca să se răfuiască cu Justiția, să emită OUG 13, să își rezolve rivalitățile de clan din partid și au creat situații politice de Cartea Recordurilor.

După ce ar pica al doilea guvern PSD, sunt convins că vor fi alte condiții, multe formațiuni și „atomi liberi” din Parlament se vor reorienta și va exista o mai mare deschidere pentru susținerea unui guvern  fără PSD. Să lăsăm timpul să curgă, se va ajunge la momentul potrivit să-i trimitem acasă”, a precizat Ludovic Orban într-un interviu pentru ziare.com.

Totodată, Ludovic Orban susține că în cazul unei astfel de situații, se va putea baza pe vot în Parlament din partea unor formațiuni precum UDMR sau ALDE, care până acum au susținut PSD, pentru că acestea se vor orienta după politicile implementate.

„Majoritățile se formează în funcție de temă. Nu îmi pot imagina că parlamentarii din ALDE pot vota o asemenea măsura anti-liberală. Sau UDMR, care e în PPE la fel ca noi” , a afirmat Orban. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.