Acasă Anchete Interne MAI a fost la datorie

MAI a fost la datorie

DISTRIBUIȚI

146457 – 04072017 – În ultimele 24 de ore, peste 4.000 de efective MAI cu peste 1.800 de mijloace tehnice au acționat pentru înlăturarea efectelor fenomenelor hidro-meteorologice periculoase, în municipiul București și în alte 56 de localități din 12 județe din țară. Majoritatea intervențiilor au constat în degajarea drumurilor de copaci doborâți de vânt și sprijin în evacuarea apei din subsolurile inundate.

În județul Teleorman, în localitatea Uda-Paciurea s-a intervenit pentru salvarea a 2 persoane blocate din cauza unei viituri și pentru evacuarea altor două persoane care, ulterior, au fost cazate la rude. Traficul rutier se desfășoară în condiții de carosabil umed în județele unde se înregistrează încă precipitații.

De asemenea, traficul aerian, feroviar, maritim și fluvial se desfășoară în condiții normale.

Situația din teren va fi monitorizată și coordonată în continuare prin Centrul Național de Conducere Integrată până la înlăturarea efectelor produse de precipitațiile abundente, a vântului puternic și a riscului de inundații. Astăzi, la ora 24.00, va expira atenționarea hidrologică de cod galben pentru 23 județe și, la ora 16.00, avertizarea hidrologică de cod portocaliu pentru 13 județe. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.