Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Nu mai poți urca în autobuzele RATB fără bilet

Nu mai poți urca în autobuzele RATB fără bilet

DISTRIBUIȚI

146526 – 07072017 – Până să renunțe definitiv la bilete, așa cum a promis Gabriela Firea în camapnia electorală, RATB a anunţat schimbări de proporţii în ceea ce priveşte modalitatea de control. Așadar, echipe de control ale RATB verifică, începând de vineri, la urcarea în mijloacele de transport în comun, dacă pasagerii au titluri de călătorie valabile. Verificările vor fi făcute la orele de vârf, în staţiile cu flux mare de călători.

”Pentru a veni în sprijinul călătorilor şi pentru a creşte gradul de conştientizare asupra necesităţii achitării călătoriei, începând de vineri, 7 iulie 2017, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a iniţiat un proiect-pilot privind schimbarea parţială a procedurii de control, în sens preventive”, anunţă RATB. În intervalele 6.00 – 9.00 şi 17.00 – 19.00, echipe de control vor fi prezente în staţiile RATB cu flux major de călători şi vor verifica la urcarea în vehicule existenţa titlurilor de călătorie. De asemenea, îi vor îndruma către centrele de vânzare pe cei care nu deţin titluri valabile. În afara acestui interval orar, activitatea de control se va desfăşura normal.

La sfârşitul lunii iulie, după încheierea proiectului-pilot vor fi făcute evaluări pentru a stabili măsurile care urmează a fi luate în continuare. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.