Acasă Politic Pleșoianu zice că protestează

Pleșoianu zice că protestează

DISTRIBUIȚI

146482 – 05072017 – Deputatul PSD Liviu Pleşoianu s-a aflat preţ de câteva ore în faţa sediului DNA, unde a protestat însoțit de aproximativ 20 de persoane. Protestul lor este legat în primul rând de faptul că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, refuză să răspundă la întrebarea dacă a fost acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor din decembrie 2009.

“Eu fac parte din Comisia de anchetă a alegerilor din 2009. Comisia i-a adresat oficial două invitații doamnei Kovesi, le-a refuzat pe ambele, fără să justifice cu adevărat. Între timp, avem și o hotărâre a CCR care o obligă pe Kovesi să vină în fața Comisiei de anchetă. Atunci mie, ca membru al Comisiei, nu îmi mai rămâne decât să vin în persoană aici, la doamna Kovesi și să îi adresez această întrebare simplă: ați fost, doamnă, sau nu acasă la domnul Oprea în 2009?”, a declarat Liviu Pleşoianu pentru TVR.

„CSM a avizat revocarea procurorilor Doru Țuluș și Mihaela Iorga Moraru. Kovesi: Așteptăm ca rezultatele controlului să fie făcute publice””Eu voi sta aici cu speranța că azi o voi privi ochi în ochi pe doamna Kovesi. Îmi doresc foarte mult asta. Dacă nu voi avea șanse astăzi și va decide să înnopteze aici mă voi întoarce și mâine”, a mai adăugat Liviu Pleșoianu. De asemenea, deputatul îşi anunţase prezenţa în faţa DNA cu o zi înainte, într-un mesaj pe o rețea de socializare.

Totodată, printre persoanele care i s-au alăturat deputatulu s-a aflat și un susținător al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Acesta a venit aici tocmai ca să spună că susține activitatea DNA și o susține pe Laura Codruța Kovesi. Deşi se afla  în minoritate, acesta  a spus  că în iarnă au fost foarte multe persoane care au ieșit în stradă pentru a susține activitatea DNA. – PROMPT MEDIA

 

foto:stirileprotv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.