Acasă Cultura/Media Profesorii din Ucraina participă la cursuri de perfecționare în România

Profesorii din Ucraina participă la cursuri de perfecționare în România

DISTRIBUIȚI

146798 – 21072017  Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni continuă seria proiectelor privind pregătirea și perfecționarea cadrelor didactice care predau limba română sau lecții în limba română în școlile românești deschise de asociațiile de români din Ucraina.În perioada 24 – 30 iulie 2017, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni va derula proiectul „Cursuri de perfecționare pentru profesorii care predau limbă, cultură și spiritualitate românească în Ucraina”.

Cursurile au loc la Suceava, la solicitarea Asociației Cadrelor Didactice de Etnie Română din Ucraina.

Stagiul de perfecționare se va desfășura pe parcursul a 6 zile și se axează pe trei teme majore: limba română, psihopedagogie școlară și spiritualitate românească.

Atelierele sunt realizate de Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Transgaz și Asociația Cadrelor Didactice de Etnie Română din Ucraina. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.