Acasă Politic Raluca Turcan, îngrijorată

Raluca Turcan, îngrijorată

DISTRIBUIȚI

146682 – 17072017 –  Coaliţia PSD-ALDE a bulversat complet mediul de afaceri, a declarat la RFI prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan. Ea susţine că Executivul Tudose mai are bani pentru plata pensiilor şi salariilor doar până la toamnă. Raluca Turcan spune că “din nefericire, această majoritate de guvernare, parlamentară şi cu decizie în Guvern, PSD-ALDE a reuşit contraperformanţa să îngrijoreze complet mediul de afaceri, a fost bulversat complet mediul de afaceri (…). Au semănat foarte multă neîncredere, lipsă de predictibilitate, care este vitală pentru oamenii de afaceri şi o îngrijorare foarte mare, care evident duce la contractarea investiţiilor”.

Prim-vicepreşedintele PNL susţine că “problema cea mai serioasă este că din informaţii consistente, acest Guvern mai are bani pentru plata pensiilor şi salariilor până în luna octombrie”.

Solicitată să-şi asume afirmaţia cu cifre şi analize, Raluca Turcan a răspuns: “Este o afirmaţie pe care mi-o asum în baza unor informaţii pe care le primesc şi eu de la oameni care lucrează în instituţiile statului şi care sunt mai îngrijoraţi decât foarte mulţi guvernanţi la ora actuală. Şi atunci pentru această situaţie financiară dramatică, ei trebuie să găsească soluţii alternative de completare a veniturilor la buget. De aceea, sunt şi eu foarte îngrijorată de ceea ce urmează să se întâmple în privinţa regimului fiscal”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.