Acasă Anchete Justitie Alexandria: Perchezițiile de la TelDrum și Europrotect Security

Alexandria: Perchezițiile de la TelDrum și Europrotect Security

DISTRIBUIȚI

147058 – 08082017-  Lucrători din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei au descins la sediul TelDrum din Alexandria, vinerea trecută, după cum anunță televiziunile de știri. Perchezițiile au avut loc sub coordonarea procurorilor DNA care au plecat de la sediul companiei cu mai multe documente

Despre firmași  Tel Drum presa a scris în repetate rânduri că i-ar aparține în realitate lui Liviu Dragnea care o controlează prin intermediari, informații negate de fiecara dată de președintele PSD.

Aceste percheziții au avut loc în dosarele aflate în lucru la DNA privind activitățile firmei și în care mai multe persoane aflate la conducerea autorităților din Teleorman, dar și apropriați ai lui Liviu Dragnea au fost puși sub urmărire penală.

Surse din cadrul anchetei, citate de Comisarul, susțin că perchezițiile de la TelDrum ”i-au șocat” pe procurorii DNA pentru că au dat de Europrotect Security, o nouă ”mină” de milioane de euro. Sursa citată susține că procurorii DNA au descoperit la cele două percheziții făcute la TelDrum în ultima lună o nouă ”mină de aur”. Este vorba despre societatea Europrotect Security SRL din Alexandria, specializată în paza obiectivelor. La toate licitațiile câștigate de Europrotect Security, TelDrum a participat ca ”terț susținător”.

Numai în ultimii trei ani, această societate înființată se pare pe numele unui interpus al șoferului lui Dragnea, Mădălin Ioniță, a câștigat pe bandă rulantă licitații de zeci de milioane de euro în fiefurile baronilor din jurul lui Liviu Dragnea. Vorbim despre județe ca Dâmbovița, Olt, Ialomița, Buzău, Constanța, Giurgiu și Argeș, mai scrie Comisarul.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.