Acasă Sport Alina Vuc, medaliată cu argint la Paris

Alina Vuc, medaliată cu argint la Paris

DISTRIBUIȚI

147303 – 25082017 – Sportiva Alina Vuc a obţinut, joi, medalia de argint la categoria 48 de kilograme, la Campionatul Mondial de lupte de la Paris, distincţia fiind prima mondială din istoria luptelor feminine româneşti, anunţă news.ro.

Alina Vuc a debutat în competiţia de la 48 de kilograme cu o victorie împotriva sportivei australiene Rupinder Kaur (scor 4-0), calificându-se în optimile de finală, fază în care a trecut de Violeta Chyryk (Belarus, 5-4).

Aceasta a învins-o în sferturi pe Jasmine Mian (Canada, 3-0), iar în semifinale pe Evin Demirhan (Turcia, 13-2). În finala categoriei, Alina Vuc a luptat cu Yui Susaki (Japonia), iar nipona s-a impus cu scorul de 14-4. Medalia de argint câştigată de Alina Vuc la CM de la Paris este prima pentru România în istoria luptelor feminine.

Tot joi, la categoria 60 de kilograme, Incze Kriszta a pierdut în sferturile de finală, cu Malin Mattson (Suedia, 3-7), iar la categoria 53 de kilograme, iar Estera Dobre a pierdut lupta pentru medalia de bronz, cu Maria Prevolaraki (Grecia), scor 1-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.