Acasă Politic Becali, furios

Becali, furios

DISTRIBUIȚI

147245 – 22082017 – Gigi Becali a reacționat, așa cum era de așteptta, dupa ce Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a cerut revocarea eliberarii sale conditionate pentru ca a amenintat-o pe directoarea Penitenciarului Jilava. Becali a declarat pentru Antena 3 ca sindicalistii sunt ”primitivi” si a spus ca juca table cu sefa inchisorii atunci cand el se afla dupa gratii.

”Doamna va dati seama, cine conduc sindicatele, niste oameni atat de primitivi, de nestiutori, ei cred ca pot face orice. Cum sa ceri revocarea eliberarii conditionate, cand omul e liber? Ce amenintari? Nici nu am cuvinte, de ce bagati in seama acest om? Pentru ce distrugeti oameni, e amenintare? Ca o sa vina judecata lui Dumnezeu, e amenintare? Directoarea asta juca table cu mine in puscarie. Eu nu am amenint ca nu-mi sta in caracter sa amenint. Eram idiot sa lansez amenintari in mesaje? Sa-i dea afara, hai pa, la revedere, pa!”, s-a enervat brusc Becali si a inchis telefonul. .

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor solicita revocarea eliberarii conditionate a lui Gigi Becali, dupa ce acesta l-a amenintat intr-o emisiune de televiziune pe directorul Penitenciarului Jilava care nu a aprobat o invoire pentru varul sau Victor Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.