Acasă Anchete Interne București: Șef al Jandarmeriei, reținut pentru camătă și delapidare

București: Șef al Jandarmeriei, reținut pentru camătă și delapidare

DISTRIBUIȚI

147012 – 04082017-  În urma celor 12 perchiziții făcute joi de procurorii DIICOT, în București și Ilfov, într-un dosar în care angajaţi din cadrul Bazei de Administrare şi Deservire a Jandarmeriei Române sunt acuzaţi de camătă şi delapidare, a fost reținut pentru 24 de ore Marian Corcodel, șeful acestei baze, care locuiește în comuna Tunari.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii au efectuat, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul MAI – IGPR – DCCO, 12 percheziţii imobiliare (din care 7 la sediile unor instituţii publice) pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de camătă, delapidare şi alte infracţiuni. ”În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2011 şi până în prezent, mai multe persoane din cadrul Bazei de Administrare şi Deservire a Jandarmeriei Române au constituit un grup infracţional organizat, acordând cu împrumut, în mod repetat, diverse sume de bani unor debitori, percepând dobânzi considerabile şi, de asemenea, şi-au însuşit fără drept bunuri şi valori aparţinând unităţii din cadrul căreia făceau parte”, se arată în comunicat.

Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – Brigada Specială de Intervenţie Bucureşti ”Vlad Ţepeş” şi al MAI. Foto – bad-jr.eu. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.