Acasă Politic București: Trei deputați PSD au demisionat din Parlament

București: Trei deputați PSD au demisionat din Parlament

DISTRIBUIȚI

147085 – 09082017-  Camera Deputaților, convocată în sesiune extraordinară, a repartizat, marți, 8 august, Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 54/2017 privind modificarea art. VIII alin (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 96/2016 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniile educației, cercetării, formării profesionale și sănătății. Termenul de depunere a raportului îl reprezintă data de 25 august 2017, iar la 30 de zile de la depunere se împlinește termenul constituțional pentru dezbatere și vot final.

Comisia juridică, de disciplină și imunități a fost sesizată pentru aviz.

Proiectul de lege menționat reglementează faptul că școlile doctorale își mențin acreditarea până la realizarea procesului de evaluare periodică, dar nu mai târziu de 1 octombrie 2019, astfel încât acestea să poată organiza examene de finalizare a studiilor doctorale și să poată emite titluri universitare recunoscute de Ministerul Educației Naționale.

La ședința de plen a Camerei Deputaților au fost prezenți 102 deputați.

De asemenea, Camera Deputaților a luat act de încetarea mandatelor deputaților Leonardo Badea (PSD, Circumscripția electorală 12 Călărași), Iulian Iacomi (PSD, Circumscripția electorală 16 Dâmbovița) și Constantin Trușcă (PSD, Circumscripția electorală 27 Mehedinți), ca urmare a demisiei din Parlamentul României.  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.