Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Doi polițiști au primit mită de la un șofer pentru a...

Constanța: Doi polițiști au primit mită de la un șofer pentru a nu îl sancționa

DISTRIBUIȚI

 147135 – 11082017-  La 11 august.2017, ca urmare a unei sesizări primite la Telverde Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție, ofițerii constănțeni, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au prins în flagrant-delict doi polițiști, imediat după ce au primit o sumă de bani pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu.

În fapt, în cursul zilei de ieri, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia a oprit un autoturism, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat o sumă de bani. Conducătorul auto a sesizat imediat fapta, cei doi polițiști fiind prinși în 30 de minute de la apelul telefonic.

Suspecții au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Procurorul a dispus față de aceștia reținerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.