Acasă Externe Consulul român de la Lisabona, revocat de Mihai Tudose

Consulul român de la Lisabona, revocat de Mihai Tudose

DISTRIBUIȚI

147322 – 28082017 –  Zeci de turiști sunt blocați de două zile pe aeroportul din Lisabona din cauză că a fost anulată cursa spre București. Premierul Mihai Tudose a luat legătura cu ei şi a aflat că oamenii sunt nemulţumiţi de comportamentul consulului de la Lisabona. Drept urmare, premierul a decis chemarea consulului în țară, anunţă stiri.tvr.ro.

„Abia azi-noapte, doamna consul a venit la aeroport. S-a implicat destul de târziu. Am fost tratați ca niște infractori”, a povestit la un post de televiziune, Mihaela Drăgușanu, unul dintre turiștii blocați pe aeroport la Lisabona.

Românii blocați în aeroport spun că nu au primit foarte mult ajutor de la Ambasadă. Oamenii spun că Alina Oana Dociu, consulul de la Lisabona, le-a recomandat, undeva în miezul nopții, ca dimineață la ora 05:00, să meargă în fața biroului companiei de stat portugheze și să stea acolo ca să prindă un loc la următoarele zboruri către București – scriu românii pe rețelele sociale.

Premierul Mihai Tudose a luat legătura cu românii blocați la Lisabona și i-a transmis consulului Alina Oana Dociu că va fi chemată în țară. Executivul urmează să dea o Hotărâre de Guvern în acest sens, care trebuie aprobată în următoarea şedinţă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.