Acasă Sud-Vest Dolj Dolj:Trecerea cu bacul reluată

Dolj:Trecerea cu bacul reluată

DISTRIBUIȚI

 146992 – 03082017-  Societatea comercială care asigură transbordarea mijloacelor de transport cu bac-ul între România și Bulgaria, între porturile Bechet-Oreahovo, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că s-a reluat trecerea cu bac-ul peste fluviul Dunărea între cele două state pe timp de noapte.

Această măsură de reintrare în programul normal de activitate a fost luată în urma tendințelor de creștere a cotei apei fluviului Dunărea, fapt ce permite acostarea în siguranță în porturile de pe teritoriile celor două state.

În continuare, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu recomandă participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.