Acasă Cultura/Media Festivalul Ambasadelor „One World” 2017

Festivalul Ambasadelor „One World” 2017

DISTRIBUIȚI

147173 – 16082017-  În perioada 7-10 septembrie, la Grand Hotel du Boulevard, va avea loc cea de-a treia ediţie aniversară a evenimentului multicultural Festivalul Ambasadelor, având ca temă în acest an conceptul sugestiv de ONE World. Vor fi găzduite expoziţii de artă etnografică şi conferinţe inspiraţionale, Cinema PRO, unde vor fi difuzate filme artistice şi documentare din peste 15 ţări.

A treia editie aniversara a evenimentului multicultural Festivalul Ambasadelor, avand ca tema in acest an conceptul sugestiv de ONE World, va avea loc in perioada 7-10 septembrie la Grand Hotel du Boulevard, spatiul unde vor fi gazduite expozitiile de arta etnografica si conferintele inspirationale. Totodată, la Cinema PRO vor fi difuzate filme artistice si documentare recente din peste 15 tari. De asemenea, în Parcul Titan, se va desfasura  World Bazaar & Show, cu spectacole exotice de World Music si dansuri din toate colturile lumii, cu standuri de prezentare ale ambasadelor participante, ateliere, ceremonii si workshop-uri multiculturale si degustari de preparate culinare din peste 10 bucatarii traditionale.

Vor avea loc spectacole de muzica si dans cu influente din tari precum India, Indonezia, Angola, Argentina, Brazilia, Malaezia, Vietnam, Grecia, Cuba, Iordania, Peru, Coreea de Sud, Armenia, China si Romania.

Potrivit Curierul national, editia din acest an a festivalului a conturat pentru publicul din Romania un traseu prin care vizitatorii pot calatori, invata si experimenta intr-un mod cat mai dinamic si realist diferite forme de cultura, muzica, conversatii, proiectii cinematografice, ceremonii si traditii ale unor tari si civilizatii care sunt reprezentate in Romania de ambasade, institute culturale, minoritati si asociatii etnice, dar si de organizatii internationale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.