Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: AJOFM Ilfov – sub ”supraveghere!”

Ilfov: AJOFM Ilfov – sub ”supraveghere!”

DISTRIBUIȚI

Totul pentru îmbunătățirea calității serviciilor – 146969 – 02082017- Certificarea privind sistemul de management al calităţii SR EN ISO 9001/2008 a inceput auditul de supraveghere. Sistemul asigură implementarea la nivel judeţean a măsurilor de prevenire a şomajului, protecţia socială a persoanelor neîncadrate în muncă, organizează şi coordonează activitatea de ocupare şi de formare profesională a forţei de muncă, declară Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov.

Sistemul de management al calităţii are la bază principiile standardului ISO 9001/2008: orientare către client, crearea de lideri care să conducă echipe, implicarea personalului, abordarea sistemică la nivelul conducerii, îmbunătăţirea continuă, fundamentarea cu date şi informatii a deciziilor, relaţii reciproc avantajoase cu furnizorii.

Documentaţia sistemului de management al calităţii este adecvată scopului, misiunii şi dimensiunii AJOFM Ilfov, fiind periodic analizată pentru a corespunde strategiilor instituţiei pe termen lung şi mediu.

Certificarea s-a făcut pe trei ani, perioadă în care AJOFM Ilfov se obligă să menţină standardul de calitate în conformitate cu sistemul de management şi criteriile de audit prevăzute de ISO 9001/2008, să asigure eficacitatea sistemului de management în realizarea obiectivelor propuse, precum şi conformitatea sistemului de management.

Astfel, în fiecare an, vor fi efectuate audituri de supraveghere, care vizează evaluarea modului în care funcţionează elementele de sistem, precum şi analiza efectuată de management şi auditul intern, modul în care sunt tratate de către agenţie reclamaţiile primite, eficacitatea sistemului de management în realizarea obiectivelor stabilite, modul în care organizaţia realizează îmbunătăţirea continuă. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.